Saniyecosgunn 1 yaşında ki bebeklerle nasil oyunlar oynuyorsunuz bizimki cok oyunla arasi yok surekli evi kesfetmek dolapları acmakta yurume evresinde nasil neler yaptıniz ne gibi oyunlar oynadiniz
emayy Saniyecosgunn büyük sorular kitabı var onu çok seviyor hayvanları gösteriyor ,ben kule yapıyorum o yıkıyor , birde hayvan sesleri çıkaran tableti var onun tuşlarına basarak hayvanları taklit etmeye çalışıyor .top yuvarlama oyuncağın toplarıyla oynuyor.Ama en sevdiği evde nere düzenliyse orayı bozmak bulaşık makinesini karıştırmak kilidi açık cekmecelerin içini boşaltmak 😅
Glrmila Saniyecosgunn 1 yas 20 günlük. Zeka kartları ile oynuyoruz onlari anlatmami istiyor. Kitap seviyor ama cok sik bunu tekrar edemiyorum.niye bilmiyorum ama ben sıkılıyorum. Bul tak oynuyoruz halka gecirme var onu yapıyoruz sesli oyuncaklari ile sarki söylüyoruz oda olmadi minik bir arabasi var ona bindirip 2.tur atiyoruz evde. Top atiyorum gol.diyoruz oyuncaklsri tek tek.sepetin içine attiriyorum.Evi topluyoruz ben bulasik.mak. Bosaltirken oda dağıtıyor falan her günümüz ayni.
Kaynana-elti-gorumce Saniyecosgunn büyük gözlü kitap serisi aldım okuyorum bazen ilgilenir bazen umursamaz 😀 oyuncaklarıyla biseyler yaparız mesela dinazoru var onu tavuk yapıp yumurtlatiyirum bebeğim şok 😀 sonra tencere tahta kaşık vs veriyorum eline tencereye tak tak vuruyor hoşuna gidiyor. Yürüme arabası var onunla yürümeye başladı maşallah diyeyim çünkü yürüme hevesi yoktu yeni geldi güncelleme 😀 bebekleri var onlar konustuuyorum dinliyor sonra sorular soruyorum işte saat nerde top nerde maymun nerde vs heniz parmakla işaret etmiyor ama dediğim yerlere dönüp bakıyor bu arada 1 ay 20 günlük Allah sağlık sihhet versin hepsine 💖
Haffuse 🤣🤣🤣 bulasik makinasina tirmanmaca… saklama kaplarini dagitmaca… Tehlikeli yerler kosarcasina emekleme… Evde asiki camasirlari dagitmaca… Veeee gece uyumamaca🥲🥲🥲 Bunlar bizim fav. altivitelerimiz… tabii daha niceleri var🤣