Elif2727 Kizlar sorum başlikta uygulamdan ikide bir reklam izliyorum,dogru duzgun sorulari okuyamiyorum bile, ancak reklam izliuorum sizdede cikiyormu.
Genismutfak Elif2727 aynen zaten hepimizi vakti az ben bi bu uyg var bi youtube wp vaktim oldukca giriyorum reklam izleyip cikiyorum resmen!!
Jelibonsmom Elif2727 Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.
omerbebek Jelibonsmom 10-15 dk ara çok değil insanı bıktırıyor gerçekten ve uzun reklamlar. Reklamlar yüzünden gıresım gelmıyor
Bebegimuyumuyorr Elif2727 Reklamlardan gına geldi artık bu yorumu yazmaya başlarken hoop bir yemek sepeti reklamı çarpıya bassam bile play store yönlendiriyor uygulamaya geri dönene kadar sinir krizi geçiriyorum resmen
Elif2727 Bebegimuyumuyorr oyle kaçinci azar reklamini görmem belki bide söylediğin gibi play store yönlendiriyor sinir oluyorum
Leyla1938 Elif2727 ay bide azar reklamı kapanmıyor bugün bende sinir oldum kaç defa uygulamadan çıktım. Yine azaer geliyor ve yine çıkamıyorum carpiya bas bas çıkmıyor sinir oldum
Elif2727 Leyla1938 demii şuan bunu yazmaya baslamdn once bile izledim resmenn bu reklamlar son verilmeli bence
Arenimo Evet bu ara sürekli Azar uygulaması çıkıyor ve reklam bitince x basıp çıkmak istememe rağmen çıkamıyorum Google play e yönlendiriyor sürekli. Ama yiteeerrr🤷♀️