Asasas Aliekremim Aliekremim Kaç aylıksın canım bizde aynı durumdayız 8 ay 17 günlüğüz bakalım ne zaman patlıcak Bütün belirtileri yaşadık ve yaşıyoruz..
burcukky Aliekremim beyazliga bakın ete iyice dayanınca 2 3 güne çıkıyor.cikiyor ama bizi de bitiriyor 😊
Kuzumveben Aliekremim ishali takip edin mutlaka yakında cikar bizim bi hafta icinde cikmisti suan arka azi disleri sisti bir aydir ama hala cikmadi😥
Cerenb Kuzumveben öerhaba bizimdr azı diş çıkıyor gibi fakat yerinde morluk var sizdedemi öyle acaba normal bi durummu
Cerenb Kuzumveben öerhaba bizimdr azı diş çıkıyor gibi fakat yerinde morluk var sizdedemi öyle acaba normal bi durummu
Asasas TubaLina Ben yeni aldım canım zararlı diyorlar direndim ama baktım cocugun canı yanıyor alıyım deniyim dedim
5560 Asasas diş jeline zararlı diyolar canım hastanede birine şahit oldum diş jelini kullandık şimdi diş doktorlarından kurtulamıyoruz dediler cocuguda 4 yaşında . Ben bebeğimin eline pırasa veriyorum ve birde bi kür buldum onuda denicegim.
Reykzy YA benim oğlum daha beş aylık deli gibi dişi kaşınıyor salyası var doktor kabarmış dedi ben bi kabarıklık göremedim dün o kadar kötüydü ki yarım fitil koydum ancak uyudu gece inliyo resmen uykusuzluk mahvetti kilo alması yavaşladı
Kumsalada-fettahtoprak Dis çıkarırken bebeklerinizin iştahı ne durumda benim bebeğim 3.ay 12 günlük 1 haftadır iştahsız kilolu bir bebek olmasına rağmen 3 saate bir 60 CC zor içiyor .doktora götürdüm doktor dış patlatiyor dedi
Cennetinsusu Benim kızımında uykuları mahvoldu. Dün gece nerdese sabaha kadar emdi. Gündüz uykusu da gitti uyutamıyorum. Uyuduğunda da çabucak uyanıyor.Ağzına bakıyorum şişlik dahi yok. Anlamadım valla diş mi acaba diyorum ama diş gibi de değil. Niye uyumuyor çözemedim 😒😞
Rukiye79 Benim bebeğim de dört aylıkken başladı 5.5?aylıkken de alt dişini çıkardı şu an dört dişimizi çıkardık yedi aylıgız erken diş çıkaracaktır
HacerAydn Diş jeli yerine zeytin yağına biraz karanfil koyun bekletin bi gün falan sonra o yağı sürün diş etlerine karanfil agrıyı alır hemde sağlıklı