Hiloss Dun acildeydik ates yok ama burnu cok rahatsiz ediyo burun aspiratoru ile temizlesem de hala var doktor ilacta yazmadi takipte kal dedi nesesi var ama uykuya tam dalamadikca agliyor ne yapmaliyim bilginiz var mi? Acaba ne kadar surede atlatir bebekler gribi
cansumanisa Hiloss aspritarön suyu var ecz de satılıo deniz suyu gbi önce onu damlatın sonra cekin burnundan bizim oldu bizde 2 aylığız
Hiloss cansumanisa ne kadar sıklıkla temizlemeliyim uyguluyorum ama cok sık yapsam zarar verirmi bilemedim cok gecmis olsun size de
Melikeceylin Bizde iki gundur gripizz surekli burnunu temizliom gene ses var ama nefes almada sikinti yok gibi
cansumanisa Hiloss tuzlu suyu günde 6-8 kez aspratöreü hafta 3 diye biliyorum cok kullnmak burun mukozasına zarar veriomus ama bende fazla kullanıyorum çünkü temizlenmio burnu bu sefer hırlıyo
Denizege07 Bizde 15gündür gribiz ilk başta bize de ilaç vermediler burnunu temizledim hırıltı oldukça merak etmeyin hiç birşey olmaz aksine temizlemezseniz akciğere inebilir ateşimiz yok şiddetli öksürüğümüz var çok şükür gene akciğere inmemiş ama boğazı iltihaplanmış bu sefer doktor antibiyotik şurup verdi iyi takip edin boğulur tarzda öksürüğü falan olursa ateşi yok diye götürmemezlik yapmayın geçmiş olsun kuzularımıza 🤗🤗
Hiloss Denizege07 sagol canim uyarilarin icin sagol dikkat edicem takipteyim hepsi iyilessin bir an once hic bir cocuk hasta olmasın insallah