Melekegemen kızlar oğlum 2 ay 10 günlük gündüzleri hiç uyumuyor uykudan gözleri kapanıyor ama hiçbir şekilde uuumuyor . Akşam 10-11 gibi uyuyor o da saatlerce salladıktan sonra . Gece de sık sık uyanıyor sabah 7 de de gün başlıyor. Çok halsiz ve Yorgun'um. Var mı bizim gibi olan
birkizbirerkekannesii Melekegemen bizde aynı durumdayız canım gece hiç uyumadı en fazla 2 saat oda kesik kesik sallamaktan belim koptu gündüzde 1 kere uyyo oda 1 saat 💆🏽♀️çok yorgunum ne zaman düzelecekler😢😢
Zelihaasel Melekegemen 6 aylik kızim hala ayni hic uykusu yok saatlerce sallyrm 10 dkkika uyuyoyr uyaniyor bebeklikten beri ayni yok 40i ciksin gazi bitsin degisir degiseb hic birsey olmadi
Deletedmom55 Melekegemen bizimde aynı 2 ay 15 gün oldu gündüz uykusu iyi ama o zamanda ben uyuyamıyorum ya da tam uyuyacagım zaman uyuyor ama gece saat başı uyanıyor kendimi unuttum resmen ah ne zormuş
Uckisilikask Melekegemen benimkide 2 ay 7 gunluk yeminle birebir ayni baylcam artk uykusuzluk yorgunluk
Melekegemen birkizbirerkekannesii benimde öyle canım belim kemiklerim ayak bileklerim topuklarım çok fena. Dualar ediyorum Allah'a uyusun diye . 3 aydan sonra daha iyi olur diyorlar onu bekliyorum inşallah düzelecek canım . Artık bayılma durumuna geldim
Melekegemen Zelihaasel ne olacak böyle bilmem 45 dk sallıyorum 5 dk uyumuyor doktora götürcem bi şey yapsınlar artık yoksa gerçekten bakacak halde değilim
Melekegemen Deletedmom55 ben birine de razıyım bende gündüz hiç Yok gece de sürekli uyanıyor . Çok zormuş gerçekten Allah yardımcımız olsun
gulertknn1 Bizimkide 2 ay 12 günlük gece 2-3 kez kalkar mama içer hemen uyur ama gündüz uykudan uyuma uyusada benim kucağımda kendi kendine dalar yerine koyunca uyanır yine gazdan kıvranır ama gazı yokken hiç sesi çıkmaz allahtan sallamaya alıştırmadım
Melekegemen gulertknn1 bende sallamıyordum ama uyumayınca en son çare salladım bakalım nereye kadar böyle gidicez inşallah uzun sürmez
Nerm7n Canım battaniyesine sarıp kundak yap pilates topun varsa evde otur kucağına al çocuğunu başla ninni söyleyip zıplamaya bakalım uyuyacak mı
23zumra Melekegemen sessiz bir ortamda bunu dinlet cani benim kizim da 2 ay 24 gunlik bununla uyuyor https://youtu.be/nMfPqeZjc2c
Miranmzgn Melekegemen bizim de öyle. 10 gün sonra iki aylık olcaz gündüz uykuları taş çatlasa yarım saat. Çözüm arıyorum
gulertknn1 Melekegemen korkutmak istemem ama eşimin dayısının çocukları 3.5 yaşındalsr hala sallanarak uyuyolar bide ikizler kadın birisini uyutana kadar 1 saat geçiyor