Suluusepken Tugcetuncer 3. Ay gibi bi baktım kızım sırt üstü yata yata arkası düz. Ama şimdi 7 aylık kendine kendine döne döne kendiliğinden düzeliyor o zaman insan çok dert ediyor ama geçiyor 🙋♀️
Derinminakolay Bende aynı konundan yakınıyorum yan yatmıyor hiç bir şekilde uykuda yan yatırıyorum direk uyanıyor
nazan34 üzülmeyin 4. aydan sonra hareketlendikçe düzelmeye başlayacak.kendi yan yatacak dönecek ve düzelecek.
Reykzy gulaykadir gazlı mı benim oğlum hep yüzüstü uyuyo bende değiştirmiyprum doktpr izin vermedi bi gece sırt üstü yatırdık uyumadı bizde yatırıyoruz yüz üstü bi sakıncasını görmedim
283541 Düzeliyor kuzım 2 ay küvözde hep aynı tarafa yattı bir tarafı dümdüzdü düz kafa yastığı ve diğer tarafına yan yatırılarak hallolur üzülmeyin gecıyor
Tugcetuncer Kızlar destek yastıgı aldım dönemiyor Şimdi bide kulakları kepçe oluyordu hata baya baya kepçe oldu ben bandana kullandım ogluma şimdi yapıştı kulakları geri😇
Busraa5858 Tugcetuncer ay ayni bnm oglan valla kulaklar katlanmaktan kepce oldu sirt ustu yatmaktan duzlesti nasil bandana aldınız ne kadar sürede etkili oldu bide bebeginiz kac aylik
283541 Tugcetuncer onun içinde bere takın bir tarafı düzeltelim derken diğer kulağı katlanıyordu çözümü berede buldum bandana kayıyor aşağıya iniyordu
Derinminakolay Tugcetuncer böyle bir yastık olduğunu Dahi bilmiyordum teşekkür ederim hemen alacağım 🙏🏻
gulaykadir Reykzy bir ara gazlıydı ama şimdi gaz sorunumuz yok bir zararı yokda kafası yassı olur diyolar sizde yasslık bir durum yok mu
Tugcetuncer Derinminakolay https://m.trendyol.com/babyjem/babyjem-guvenli-yan-yatis-yastigi-mavi-p-1122977?boutiqueId=310678&gclid=EAIaIQobChMIvLmJ4L6R5QIVmKiaCh2mZgSxEAQYAiABEgLBgfD_BwE BAK LİNK ATTIM CANIM AL BU
Tugcetuncer Busraa5858 vanım normal bu kız bebek bandanaları var ya lastikli ondan aldım fiyonk kestim taktımm
Reykzy gulaykadir çok güzel kafası yüzüstü uyudugu için yanaklarının üstüne yatıyo kafasının diil doktor yatmasın bogulur demişti ama çok rahat dönüyo bizimki