Kızlar daha önce başlık açmıştım nisanim geldi vs diye dun gecebyine geldi ve ağrım da vardı kasiklarimda bugün hastaneye geldim arada yine ağrım oluyodu 12 de hastaneye geldim nst takıldı açıklık bakıldı 2.5 cm açıklık vardı ama ağrı yoktu nstde çocuk da oynamadı serum taktılar 1 kiloluk peşine zaten Dr muayene istedi gittim suyun baya azalmış dedi sancim vardı kasiklarda Dr yatış verdi üstümü değiş odama geç derken saat 2.bucuk oldu. Bu arada Dr doğumun hızlanması için suyu patlatcaz dedi ama yapamadılar sanırım bilmiyorum. Bu arada sancılar var düzelmeye başladı ebelerde sürekli alttan suyu patlatmaya calisiodu en son biraktirdim korktum çünkü. 1 saat gibi bir süre sancı çektim son 3 sancida ikinma ve itme geliodu Bi taraftan nst bağlı serum takılı hareket edemedim yatağın kenarında ayakta durdum sadece o sıra sancıyı karşılarken birden ikinma geldi ikindim ve altımda bir acı bir doluluk hissettim hemen yanımdaki refakatçime gelio dedim gitti çağırdı ebeler ve Dr geldi baktı. Çok iyi dedi ikin dedi ikindim yaklaşık 5-6 kez ama nasıl canım acio kesi atmaya bile fırsat kalmadı birden olduğu için . Bağırmaktan boğazlarım acio o derece ve paniğim de var yani doğurdum ama nasıl korkuyorum nasıl titriyorum. Suan doğalı 2 saat olucak karnım ve aşağısı agrio yirtigim olmuş 6 dikiş atıldı. Dr 2954 gr demişti 2650 gr doğum yaptım