QueenMommm Akşam oldu ve ben daha yemek yapmadım 🤦🏼♀️ eşime soruyorum ne yapayım diye sen bilirsin diyor çok yemek seçer herşeyi yemez sebze tavuğun sadece göğüs kısmını yer 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ ağliycam ya 😭 akıl verin bana siz neler yaptınız aklıma hiçbirsey gelmiyor
acabahamilemiyim QueenMommm fırında tavuklu biber dolması Pirinç pilavı Karışık salata Mercimek çorbası 🎈 Menümüz bu hazır hepsi eşimi bekliyorum
QueenMommm acabahamilemiyim oh ne güzel 3 gündür pilav yiyoruz tavuk vae Yeni çıkardım buzluktan napicm onu 🤣 yanına çorba olsa tavuğu napcam yanına napcam ayy
acabahamilemiyim QueenMommm tavuk tan bir çok şey olur aslında fırında yapabilirsin sote veya sebzeli tavuk bunlar en basit leri ☺
Birberenannesi QueenMommm Mercimek çorbası Makarna Havuç tarator eşim istedi bu menüyü benim de canım havuçlu cevizli kek istedi onu yaptım. Kızıma da karnabahar, havuç, patates haşladım buharda yanına da yoğurt 😃
Benisahtesevme2 Tgbtn ya cıdden öyle ama her sabah soğuk sandviç hazırlıyorum kendısıne ve bu yüzden sürekli alırız bıttıkxe ha birde kuymak yaparız her pazar kahvaltıda yanı evde tuketılen bısey onu demek istedim🤦🏻♀️😂
Tgbtn Benisahtesevme2 ya öyle bi söylemişsinizki eşim kaşarsız durmaz diye 😂😂 afedersiniz ben biraz farklı düşündüm 😅
Benisahtesevme2 Tgbtn yani bakış açısına bağlı tabi Türkçe malum heryere yorumlanabılıyor ama ben gerçek anlamda kullandım sız mecaz anlamda anladınız 😅