Asl90 Senorita ses kartları alın şu an bence çok önemli. Konuşturan kitaplar var bir sürü yayının onlarda güzel. Adeda yayının dikkat güçlendirme setine bakabilirsiniz. Büyük sorular kitabım bence güzel. Eolo yayınlarının konuşma zamanı diye kitapları var. Q bebek yaygınlarının dil gelişim kartları var. Aklıma gelen bunlar şimdilik. Bunların hepsi bi yana en güzel gelişim kesinlikle göz teması kurarak sohbet etmek herşeyi anlatmak ekrandan uzak durup akran ilişkisi kesinlikle
kasimonbes Senorita trendyol da yasina gore puzzle ve kitaplar var canim aramaya yaz cikiyor ordan bakabilirsin ben 2,5 aylik simdiden aldim dursun diye
Kader066 Öneriyle olmaz bu işler. Götür çocuğunu kitapçıya kendi seçsin hangi kitabı okumak istiyorsa. Kendi seçimlerini yapmayı öğrensin.
Benisahtesevme2 Kader066 şaka mısın ? Kendi seçimini yapacak akıla sahip mı o çocuk daha yaşını sordun mu? İçerik olarak öyle yanlış hıkaye kıtapları var ki bılıncsız anne baba olmak sızın ki ! Çocuğun kendi seçeceği ve ozguven duyacağı şeyleri anne baba olarak basıt örneklerle yapabılırız ama bu kitap secımı olmamalı değil mı?
oglumubeklerken Kader066 pardon da çocuğun kaç aylık olduğunu biliyor musunuz? Benim oğlum mesela 13 aylık ne anlar kitap seçmekten siz iyi misiniz? Ne biçim üslubunuz var. 1 gün önce katılıp millete yargı dağıtmak nedir bu kadar mı işsiz güçsüz aylak bakkal bir insansın sen anlamadım gitti.
Senorita Asl90 çok teşekkür ederim. Kızım kendini ifade edebiliyor, hemen hemen her şeyi anlatıyor, ama kelimesi çok az,bende desteklemek adına kitap arayışına girdim. Ekran yok , ama malesef akranı da yok
Senorita Asl90 3yasakadarsifirekran DenizSerap Kızlar , ses kartlarını aradım bulamadım ,rica etsem fotosunu ata bilir misiniz?
Asl90 Benisahtesevme2 benim oğlumda 29 aylık olacak arada kullanırız hala ses kartlarını ama biraz basit olabilir sizin yaş içinde oğlum hepsini söylüyor çünkü eğer konuşmasında gerilik varsa alabilirsiniz ama seviyorlar. Normal konuşan bir çocuksa çok gerek yok 2,5 yaş için.
Asl90 Benisahtesevme2 o zaman alın mutlaka çünkü önce sesleri öğrenmeli sonra kelime ve cümle şeklinde ilerlemeli. Benim oğlumda hala çok iyi konuşamaz yeni yeni cümle kuruyor diyeyim. Birde dağ cocuk akademisinin kitaplarına bakın özellikle bazı sesleri veya kelimeleri çıkaramıyorsa. Konuşma zamanı kitabıda oğlumda çok işe yaradı