ballilokum3 Kızlar kalbim ara sıra oluyor tabi böyle 2-3 saniye sürüyor ama birden hızlı atıyor göğsüm hoplucak gibi oluyor sonra birden yavaşlıyor ve bana bunu çok hissettiriyor bazen başımı döndürüyor ciddi bişey olabilirmi kardiyolojiye gitmem gerekir mi
Selin1234 ballilokum3 bence bir gidin bende kalp ritim bozukluğu varmış birde kansiz saniz olur güç kan tahkiki verdiniz mi geçmiş olsun
Pamirkus ballilokum3 aynısı bende de oluyor o anda da başım dönüyo sanki bi tuhaf oluyorum. Sanki kalbim tekme atıyomus gibi bi his çok değişik sonra da duruyor. Özellkle bi haftadr hemen hemen hergün oluyor
irva ballilokum3 Kalple alakalı bir sorun olduğunu sanmıyorum.Ama tabi doktora gözükmekte fayda var.Tansiyon veya kansızlıktan olabilir.
ballilokum3 Selin1234 evet kanım hamilelikten önce çok düşüktü böyle bir sorunum olmuyordu şuan kan değerim güzel ama böyle bir sorun var anlamadım gitti
ballilokum3 Pamirkus aynen siz daha güzel tarif ettiniz yok benim her gün değil ama ara sıra yokluyor yani bir de panik atak var hemen heyecan korku yapıyorum iştahımda keyfinde kaçıyor
Pamirkus ballilokum3 beni tarif ediyosun 😄 bende de panik atak var acaba diyorum kalple alakalı bi sorun değil de panik atak tarzı bişey mi ya da anksiyete bozukluğu falan mı diye düşünmüyor değilim.
Selin1234 ballilokum3 bence siz bir kan sayımı yaptırın doktor bana uzun süreli kansızlık kalp ritmi bozukluğuna sebep verebir demişti benim kanım 8 di de kan filan takıldı