Omurbebek merhaba canım ♥️ bence bebeğe mudahele etmek yerine o zayıf diyenlere mudahele edebilirsin , ayrıca canını sıkma her çocuğun genetik yatkınlığına bağlı bu biraz da hareketli zıp zıp bir bebekse kilo tutmuyor , sen doyurduguna besledigine eminsen geri kalanı vücut yapısıyla alakalıdır ne yapsan olmaz ama bir bakarsın bundan yarım sene sonra kendisi yemeye başladıkça iştahı daha da açılır ve kilo alır demorilize etmek istemem ama 1 yaş maalesef daha da kilo gerilemesi yaşanan alınmayan verilen donemmis burada bebegimin günlük durumun da okumuştum … Kahvaltı da bol bol tereyagoi yumurtalar kaymaklar yedir canım , irmik de kilo aldirirmis ben ekmek vermiyorum mesela bebeğime hemşire demişti konu acilinca ekmeğin bir faydasi yok irmiğin de yok sadece kilo aldırır bunlar demişti haa önceden de Dr um kilo aldırmak için kök sebzeler yedirebilirsiniz demişti kalorisi yüksekmiş onların örn patates tatlı patates GB kalori hesaplarına bakıp bir nebze matematiğe dokebilirsin işi ..m k.bakma canım uzun oldu hiç üzülme sen