Marinora Yemeklerine, salatalarına bu tohumdan kullanan var mı? Yurt dışında besleyiciliği sebebiyle bebeklerin öğünlerinde sıklıkla yer veriyolar, aramızda kullanan varsa görüşlerini paylaşabilir mi?
Deletedmom_68 benkosarim @Marinora kenevir çok sağlıklı bir tohum aslında yetiştirip uyuşturucu olarak kullanılmadığı müddetçe. ha öyle de kullanılsa bir çok ülkede yasal ve muhtemelen alkolden daha sağlıklı bir uyarıcı. ilaç, giyim, gıda bir çok sektörde kenevir tohumu kullanılıyor. çok sağlıklı bir tohumdur kenevir ama bebeklerde kullanımı bizim ülkemizde yoktur diye düşünüyorum veya varsa da nasıldır bilmiyorum bunu ben doktorumuza sorayım bende merak ettim
Marinora Deletedmom_68 Vegan beslenen arkadaşlarımın gözdesi, fikrim var ve biraz da bilgi edindim fakat bebek beslenmesiyle ilgili pek bi sonuca ulaşamadım.😁 Ben de önümüzdeki ay kontrolümüzde sorucam doktorumuza ama merak edince burada bir sorayım dedim siz de doktorunuza sorunca paylaşırsanız çok sevinirim🙏 Genelde yoğurtların üzerine ekleyerek verdiklerini görüyorum 1 yaş üstü bebeklerine😊
Deletedmom_68 Marinora başlığı takibe aldım kim önce sorarsa yazsın diyelim bu salgın durumlarından dolayı rutin kontrole götürmeyi bıraktım çünkü rahatsızlanırsa gidiyoruz🙏🏻😊