Nergmom Arkadaşlar 5 aylık 2. doz menenjit aşısı oldu oğlum ve direnen bir ateşi var aranızda aşı sonrası uzun süren ateşi olan var mı ? Yan etkileri sizde kaç gün de geçti ?
mrvelfada Nergmom Biz 13 aylığız bu hafta yaptıracağım nasipse ilk dozunu. Ne kadar verdiniz ücreti? Ateş olduğunu duymuştum calpol verebilirdiniz
Nergmom baykuskiz_ Bizimde dün oldu aşıyı ama çok zorlanıyoruz gece hiç uyumadı nerdeyse gündüz de fitil atsak bile direnen ateşi var umarım en kısa zamanda geçer
mavikelebek_ baykuskiz_ ya o kadar sürüyor mu gerçekten benim kızım da 3 aylık bu gün yaptırdım ateşi düşmüyor çok üzülüyorum haline
Nergmom mrvelfada Ayrı olarak fiyatını bilmiyorum rota ve menenjit aynı gün oldu ikisine 2300₺ ödedik. Doktorumuz fitil önerdiği için ateşi olduğu zamanlarda fitil kullanıyoruz
cikolatadelisi mrvelfada Biz de dün yaptırdık ilk dozu. 13 ay 1 haftalığız. 1000 Tl aldı. Kendi doktoruna yaptırdık. Ama daha 3 doz daha var. Bu yaptığı a grubuymuş. Sıkıntı olmaz dedi. Bir sonraki B grubu. O biraz zorludur dedi. Şimdiden korku saldı
baykuskiz_ mavikelebek_ belli olmuyor ki ilk dozunda hic atesleri olmadi sadece huzursuzluk vardi 2. Dozda 3 gun surdu her cocukta farkli etki ediyor 🤷🏻♀️
mavikelebek_ cikolatadelisi vallahi hem maddi hem manevi anlamda çocuk büyütmek çok zor şükrediyorum ama borç harçla büyüyorlar işte Allah sağlık versin de önce gerisi hallolur inşallah ne yapalım