Aysemkizim Arkadaşımın günü geçmis hamile olma ihtimalinden şüpheleniyor Bir ot var mıs bununla ilgili içince olmuyormuş eşinden çok fazla sorunu var bilen var mı bitkiyi ve çocuk istemiyor benimde aklima burası geldi sorayım dedim ben değilim olayı yasayan Bu soruyu sorduğum için özür diliyorum
Deletedmom_58 Aysemkizim açıkça anlativersen de anlasak. Siz karışmayın sakın. Korunmayı akıl edememiş de bitki ile mi düşürecek. Amca olayına da açıklık getirirsen seviniriz
LaMamaDellaCicala Aysemkizim bende bitkisel bir gebelik onleyici soruyorsunuz sandim baya dusuk için soruyorsunuz sanirim boyle seyler tehlikeli bari gitsin kurtaj olsun
Ysgl26 Amca ne alaka onu anlamadım ? Baya düşük yapmak istiyo yani? Hamile kalırken aklı nerdeymiş madem kocasıyla sorunları var da ? Zibilyon tane korunma yöntemii bar..bence siz bu işe karışıp günahına ortak olmayın.. yani bişy diycem de mübarek gün.. allah böylelerine habire de çocuk veriyor isteyen arayan onca insan varken.. tövbe ya beni de günaha sokuyosunuz
Nazlican Aysemkizim Öncelikle hamile mi, değil mi bunu öğrenmesi lazım. Eğer hamile ise bunu kendi uygulayacağı yöntemle sonlandırmak hiç sağlıklı olmaz ki madem eşi ile o kadar sorunu var korunmayı da mı bilmiyormuş, ya da o olay sırasında aklı neredeymiş..
Esdelideli Aysemkizim ha gitmiş kürtaj olmuş ha gitmiş bitkiyle bebeği düşürmüş ne fark eder? Madem eşiyle sorunları varmış niye adam gibi korunmamis. O sabinin ne günahı var yazık olan o bebeğe olacak. Madem istemiyormuş gitsin doktora aldirsin öyleyse niye bitkiye otla uğraşıyor. Kaçıncı yılda yaşıyoruz millet hala kocakari hurafeleriyle işini çözmeye çalışıyor. Allah akıl fikir versin ne denir