Elif-19 Kızlar geçen ay adet döneminde taktırdım 4 gündür adetim ama her zamankinden yoğun geliyor normal mi taktıranlardan yorum bekliyorum veya bilgisi olanlardan
Gamzosgamzos Elif-19 sadece taktirdiktan sonraki ilk adetimde bende aşırı kanama yaptı ama diğer adet dönemlerinde normale döndü
EzgiG Elif-19 2 çeşitmiş siz hangisini taktırdınız bide nerde taktırdınız ben de taktırcam da sağlık ocağı da takıyor diyorlar
Myagmurr Elif-19 bende aynı sprelden takdırdım 3 aydır regl olmuyorum geçen gün hafif leke geldi tekrar kesildi
Elif-19 Gamzosgamzos Evet şuan öyle benimde afedersiniz su gibi günde 10 ped değiştiriyorum neredeyse
Gamzosgamzos Elif-19 aynen canım benimde öyle olmuştu hatta doğumdan kalma dependlerim vardı onları kullandım
Elif-19 EzgiG Muayene ve sprialle beraber toplam 1050 tl tuttu benim kuzenim çalıştığı için 750 ye geldi
Elif-19 EzgiG Rica ederim ama sağlık ocağında taktırma bence devlette veya özelde taktır nacizane fikrim
Elif-19 Ela50nur Takıyorlar diye biliyorum ama adetken takılmasının amacı acı çok az duyuluyor diye gerçi doktorum bana adet olmana rağmen rahmin dar takamayabilirim demişti şükür takabildi
Ela50nur Elif-19 aci falan hissetinmi bende taktiracam normal doğum yaptım etkisnden hala çıkamadım oyuzden korkuyom altaan muaeyeneden
EzgiG Elif-19 yok bende hastanede taktırmayı düşünüyorum zaten sadece özel sağlık sigortası karşılıyor mu fiyatları ne onu tam bilemedim 😄