Hasrette Kızlar yaşına yeni girecek bebeğim var yaklaşık 10.ayından sonra adımlamaya başlamıştı 4-5 adım atıyordu yalnız başına ama son 1 haftadır bunu bıraktı ne yaparsak istemiyor cesaret edemiyor direk yere oturuyor bunun sebebi ne olabilir
Gnydn61 Hasrette benim oğlum da aynı şeyi yaptı suan 12 ay 7 günlük hala cesareti yok elini tutarsam yürüyor yoksa yürümüyor destek almadan sebebını bende bılmıyorum 5 aylıkken emeklemeye başladı erken yürümesini beklerken beni şaşrttı
elizabeth Hasrette bunu yaparken birden çok fazla tepki gösterdiyseniz korkmuş olabilir. Ben kızıma yapmıştım çünkü ayy annecim yürüyor musun sen dedim büyük bi tepkiydi yani korktu çocuk 😂 1 yaşında yürüdü
Hasrette Gnydn61 ben de öyle 10 güne kalmaz yürür herhalde dedim baya koltuktan bana kadar geliyordu ama tıkandı kaldı çocuk anlamadım aynen bizimki de elini tutunca gidiyor ama bıraktığın an bırakıyor
Gnydn61 Hasrette dün akşam oyun yaparak sayı sayarak bana dogru yürümesini sağladım cesareti gelsin dıye biraz biraz işe yarıyor gibi daha fazla adım atıyo desteksiz sizde öyle deneyin belki etkili olur yoksa baska nasıl bir çözüm olur beklemekten bılmıyorum 🙄