Serap12 Kizlar bebeğim diş çıkarıyor çok huzursuz tetagil kullanan var mı işe yarıyor mu ona göre eczaneden alicam
YaseminUgus Serap12 Bizimde 2 dişimiz var 2 diş daha yolda ben çok memnunum ağrısını baya dindirdi ve kolay çıkartmasını sağladı ben e bebekte satılan parmağa geçen diş fırçası gibi bi aparat var ondan aldım tetagili sürüp onunla masaj yaptım çok kolay çıkardı şükür
Ysgl26 Tatagil ve dentinex hibi jel ve toz olanları doktorumuz önermiyor. İçinde anestezik maddelrr var ve ağrıyo bu yüzden hafifletiyor..bebekler için zararlo kullanmayın dedi
Esra26 Serap12 kullanıp memnun kalan çok yorum okudum ama maalesef bizde pek işe yaramadı. Kızım dişlerini genelde 2-3 tane bir arada çıkardı belki de o yüzdendir, sizde işe yarar belki🌸
Hndealnathn Gün içinde 4-5 taneye kadar kullanabilirsin dedi doktorumuz.her kullanımda silikon parmak fırçanın üzerine döküp sonrada damaklarina bu şekilde masaj yaptım baya iyi geldi bir ara osanit te kullanıyordum onu da öneririm
burcuo Serap12 Oğlumun dişleri de 2şer 3er çıkıyor, ben de kullandım ama gün içinde max 2 tane verdim şimdiye kadar. Gece yatarken de nurse harveys dentigel kullanıyorum, ikisi birlikte biraz hafifletiyor gibi geliyor. Tamamen kesen bir şey yok maalesef
Feyzosumunannesi nanelisekerr_ Yani uyuyana kadar dinlendiriyordu ama doktorumuz çok huzursuz olduğunda calpol vermenizi öneririm diş jellerini vs çok önermiyorum demisti
nanelisekerr_ Feyzosumunannesi calpol de veriyorum ama sanki etkisi yok veya uzun süre sonra veriyormuş gibi..