Drny Tglr 15 günlüktü başladım. İlk iki ay düzensiz sonra dr. tavsiyesiyle günde 4 defa 8 damla verdik
Zeynep654 Babyboys benim bebeğim 24 günlük sap simpleX i saatinde vermeye kalktığımda genelde o zamanlarda uyuyor hep uykudan mı uyandırmalıyım saati geçmesin diye ,yoksa doktor bize günde 4 sefer 4damla demişti onu güne bölmem yeterli mi
Babyboys Zeynep654 toplamda 16 damla bu da günde 4 kereye tekamül ediyor. Ben 5/6 damla veriyordum birazı akıyor ya Uyanık olduğu saatlere göre tekrar düzenleyin derim biz bile hasta olunca ilaçları düzenli içmezsek faydası olmuyor ☺️
Zeynep654 eda_yael şimdi doktorum bna günde dört defa dört damla dedi ama aynı saat uyarısı yapmadı.benşm bebeğim 23 günlük genelde uyuyor zaten ben Damla’yı vermek için uyandırmalıyım bu durumda aynı saat olması önemliyse eğer kafam karıştı
eda_yael Zeynep654 canım öyle dakikası dakikasına olmuyor zaten aşağı yukarı aynı saatlerde vermeye çalış bazen uyuduklari için aksayabiliyor
EsraAydn Tglr bana ikiside işe yaramadı nurse harvesyin colex şurubu 1 ayda gaz sorunumuzu çözdü canım
Selinayy Tglr simdi gördüm canım.ütüyle hafif minik havluyu ısıtıyorum sonra karnına koyuyorum sakinlesiyo.yada ayaklarına sarıyorum sıcak havluyu.
2YildizAnnesi sydnrdgn bende bebegin kakasinda degisiklik olmadi. Demir verince ya da kullanilan mama da demir fazlaysa yesillik gösterir..