Keremci Dün aksam üstü anidennateşi cıktı oğlumun bugun 24 saati gecti ne yaptı isem düşmüyor duş , surup 😢😢sadece elleri be bıynuyla alnı yanıyor ortaka 38 😢internette yazılanlar canımı cok sıktı burdan yazmak istedim normal mi?
EsraElisa Keremci kız acile götür bence diş dicektim ama yaşı okuduktan dorna olmax dedim salgına mı yakalndı acaba üstünü giydirme ince giydir olmaxsa ılık bir duş aldır sık sık ölç kıyamam ya Allah şifa versin inşallah havva kirliliğinden hastalık çoğaldı bi yağmur kar yağsa bütün pislik yok olucak ama işte coronadan kurtulduk derken bide şu salgın başlado
Omervealpinannesi Keremci hair normal değil bence dış donemindeyken bile normal değil ateşten malesef çok çekiyorum oğlum bı kaç hafta önce okadar aşırı ateslendiko 38 en düşük atesiydi tamamen ciplark durur ve suya sokarım 2 saatte bir ateş düşürücü verirdim 4 saati bile beklemezdim ilacın etkisi gecemeye başlayın titremeye birlikte her seferinde dhada yükselen ateş olurdu acilde anne nolur yapma çok üşüyorum çok hastayım ben diye bagira bagira ağladı elimden sadece soğuk uygulama ve oğlumla birlikte ağlamak geldi çok kötüydü bı kan alın degerlerine bakın yok gerekenler yapılıyor 42 bile oldu ateşi havale geçirecek diye aklım çıktı üniversitenin polikinigine götürdüm orda kanla baktılar çocuğun boğazında kaninda kulaklarında oltahap ve enfeksiyon varmıştı 1 hafta 39 - 42 ateşler arasında gelip gittik çok şükür antibiyotik falan geçti bence götürün doktora benklemeyin
Keremci EsraElisa hastahaneler cok daha kötüymüş bagısıklıgı düşüktür üç gün sürerse getir dediler bugun ikinci gün olacak ıslak havlu koydum alnına bu defa koltuk altı cıkıyor
Aysenurrrrr Şuan benimde aynı 3. Gün olucak doktora götürmüştüm 3 güne geçmezse getir demişti sabah götürücem hemen
uckizannesi Canınızı sıkmayın internette sivilce yazsan kötü hastalık çıkıyor boğaz enfeksiyonu olmuş olabilir burun akıntısı grip gibi bir belirti yokmu
Keremci uckizannesi olabilir hapsuruk ve asırı burun akıntısı var ama hiç ateşi cıkmazdı cıksada duşla geçerdi bu defa geçmiyor