YesimDemirturk Şuan 10 gunluguz 6 günlükken 20.4 degerle hastaneye yattık. 2 gece kaldık Sonra 8le çıktık ama dünden beri bebegim gene sarardi. Nasıl gecircem 🤦 emmesi gayet güzel 15 20 dk sürüyor 1 saate bir uyandırıp emziriyorum ama surekli uykulu 🤦 ateşini de takip ediyorum yükselme yok 🤷
Aryam1 YesimDemirturk benim çocuk doktorum bebeğinin tamamen sarılığı atması için 24 saat mama ver bebeğe dedi canım dene belki yardımcı olur.
asel_asya61 YesimDemirturk gözdeki ve yüzdeki sarılığın geçmesi birkaç gün sürermiş. Endişe etme gün içinde 5-6 kez çişini yapıyorsa sarılığı atıyordur vücudundan. Sık sık emzirmeye devam et
Momofaboy YesimDemirturk biz anne sütü sarılığıydık 55 günde geçti. Üzülmeyin emzirmeye devam. Diğer hiç bir söylenenin gram etkisi yok. Bol bol emzirin bol bol çiş kaka. Zarar verecek bi durumda değil bebeğinize.
GulMira Bol bol emzirin,her gün gün ışığında yarım saat durması da iyi .zamanla geçer içiniz rahat olsun 🌸
Melihaa Bence size öyle geliyordur emmesi iyiyse sıkıntı olmaz çil kakada yapıyosa piskolojik olarak banada öle geliyodu alıp götürüypdum acile delik deşik oldu çocuğum