Dilan04400 Kızlar sosyal yardımda başvuru kabul edilmiştir denildiğinde ödemeler ne zmn olur ve bi yanlışlık falan olabilir mi acaba bunu nerden anlayabilirim
Dilan04400 tospikk1 başvurunuz kabul edilmiştir dio ama biz kaynanamla birlikte olduğumuz için o alıyordu bana çıktığına şaşırdım bi yanlışlık olduğunu düşünüyorum
mucizem_200921 Dilan04400 ya ben kaynanamlarla birlite oturmuyorum ama ewleri üst katta kaçak diye benle görünüyor ve o yüzdn sosyal yardım çıkmıyor siz ne yazdınız acaba
Dilan04400 Blackmom 😂 para falan görünmüyor şuan sadece başvuru kabul edilmiştir diyor inanamıyorum 😂 bi yanlışlık olduğunu düşünüyorum inşallah yanlışlık galan yoktur
Dilan04400 mucizem_200921 bizim de aynı öyle sizin gibi altlı üstlü oturuyoruz kaynanam alıyor bn 6 defa başvurdum çıkmadı bu sefer onaylandı dio o yüzden bi yanlışlık olduğunu düşünüyorum burda sormak istedim aynı durumla karşılaşan oldu mu acaba
mucizem_200921 Dilan04400 o zmn yola devam 🤣4 kere başvurdum 6 ya kdar pes etme yok🤣ay hayrlı olsun kuzum bu arada çıkmıştır kabul edilmişse bi kaç güne PTT ödemelerinde görürsün
Sunay10 Sosyal yardım çıkanlar doğal gaz elektrik başvursun eşime doğal gaz bana elektrik çıktı mesela ikinizde evde başvurun
Xsevgiuzun Bende 2 kere başvurdum kabul edildi yazıyor ama sahis ödemelerinde gozukmuyir bir yanlışlık olmaz değil mi😅