Deletedmom507 benim kızım da gaz sancısı gibi bi hareket yapıyor ritmik ama benimle bunu yaparken göz teması kuruyor ve ıkınıyor gibi cok değişik arkasına kucağıma alıyorum karnından guruldama geliyor az oynayınca gaz cıkıyor korktum ve video cektim hareketlerini sabahına hemen hastaneye gittim cocuk doktoru çocuk nörolojisine sevk etti epilepsi den şüphelendi ağlamaktan içim söküldü bugünden beri atmadığım doktor prof kalmadı bunun içinde nörolog ve üni profesöründen öğrencisine kadar ütolojiye kadar hepsi normal bebek hareketleri veya infantil kolik diyen var biz yine randevu alıp götürücez emin olmak adına randuvu ayarlamaya calısıyoruz Rabbim yardımcınız olsun cok zor ama umudunuzu kaybetmeyin ve mutlaka video cekin bu gercekten yol gösterici oluyor ve başka doktorlara da danışın birinin dediği diğerini hiç tutmuyor bu arada bebeğim böyle ellerini yumruk yapıp dizlerini karnına çekiyor ıkınır gibi yapıyor 5 sn de bir gibi 4-5 kez iki gündür aksam aynı saatlerde bu belirti koliklerde de var bilmiyorum nedir Rabbim evlatlarımızı korusun ve yol göstersin