Blush26 Uykuda sıçrıyor sonra uyanıyor nazar diyorlar valla bende anlamadım var mı bu durumu yaşayan anneler
Kleopatraaaa Blush26 sıçrama normal tüm bebelerde oluyor benimkide öyleydi kundak yap geçer elleri falan oynattığı içindir. nazar için ise felak nas ihlas oku
Gulciiiiin5555 Blush26 2 ay 1 haftadayız sıçramaktan uykuya dalamıyoruz kundaktan nefret ediyo hemen açıyor sıkı yapsamda bende merak ediyorum ya ne zaman biter
Egemenannesi Blush26 benimde 2 ay 10 günlük aynisi oluyordu kyndak yapıyorum..muslim bezle sarıyorum en ustten de yazmayla bagliyprum açılmıyor...sizde yapın açamaz..uykulariniz duzene girer..şuan ellerini kesfetme zamanı 1 2 ayi bulur alışması
Egemenannesi Egemenannesi bide tam böyle uyluya daldigi an sar sakin olduğu zaman..alisir zaten iki uc güne
ayazasaf Benim oğlumda nefret ediyordu kundaktan ama sıçramalar çok rahatsız etmeye başldığı için sardım bi iki gün ağladı mızmızlandı ama düzeldi şimdi uykusu gelince bağlıyorum işk başta ağlıyor ama sonra çok rahat uyuyor. 2 ay 18 günlük sıçramalra uyanmaktan kurtulduk