Mhmtanne Kizlar selamlar ,43 günlük bebeğim var Kafask düzleşmeye başladı düz kafa yastığı da kullanıyorum ama fayda etmiyor gibi siz neler yaptınız
Anestezisttannee Mhmtanne her yatirmada yön degistirmeniz gerekiyor daha küçücük duzelir ilk 6 ay dikkat ederiz biz kafa şekilleniyor hemen dikkat etmeniz gerekiyor. Yorumda okudum huzursuz oluyormuş sanırım dondurunce ama yapicak bişey yok ağlasa da siz döndürün kafası yamuk olmasından iyidir
Sara1904 Mhmtanne yüz üstü aktiviteleri öneriliyor kafasını kaldırıp tutmaya başladığında sık sık yapın bide Dr a gösterin bekle daha küçük dıyenleri dinlemeyin bence
PinarAren Mhmtanne benimkinde de 3 aylikken duzlesmeye başlamış demişti dikkat ettim sağa ve sola yatırdım düzenli olarak sık sık da yüzüstü falan durduk düzeldi çok şükür.
Mhmtanne Anestezisttannee evet inanılmaz rahatsız oluyor yan ystirdigum anda uyanıyor hemen ve uykusu bölündüğü için hircinlssoyor düz kafa yastığı ise yaramiyor mu :(
Sara1904 Mhmtanne benim oğlumda asla sırt üstü yatmazdı kafa şekil bozukluğu teshısı kondu kafası arkaya uzuyordu, bi arkadaşım da duz kafadan şüphelenmişti sürekli yüz üstü aktıvıtesş yaptırın dendi
Linaamom Mhmtanne işkenceli de olsa alıştır canım ben yapmadım 8,5 aylık arkası düz kaldı 2-3 aylık olunca bol bol yüzüstü egzersiz yap
Eymen14 Mhmtanne Benim oğlumun sağ tarafı baya bi düzdü doktora sorunca 2 yaşına kadar kafa gelişimi tamamlanıyor demişti uyanıkken sola yatırıyorduk büyüdükçe kendiliğinden düzeldi bir süre sonra oğlum kendi kafasını bir sağa bir sola yatıyordu
minnos004 Mhmtanne reflu yatağını kullanın birde yastığı kullanmaya devam edin. Ben uzanarak bebegimi emzirdim bir donem hep ayni yönde birde baktım kafada düzelme var bir gün bir taraf diger gunde diğer tarafta durduk gündüzde yastık kullandık. Reflu yatağını da üç ay kullandım. Sizde kendinizde deneyin direk düz yatakta uzaninca kafaya daha çok baskı gider ama reflu yatak baştaki ağırlığı da aliyor Buda kafa şekli icin cok önemli