anestod Yagiztos Google dan “haydikampa” yazın hemen çıkıyor. Ordan program seçip fiyatlarina bakabilirsiniz. Gideceğiniz tarihlere göre fiyat değişiyor.
Askimizinmeyveleri Yagiztos canım biz her yaz tatilinde selge beach var oraya gidiyoruz muhafazakar oteli ama biz hep beraber takılıyoruz ortak havuzu var denizide ortak yemekler muhteşem herşeyin en kalitelisini kullanıyorlar bu yaz çok pahalı olduğu için sezen sonu gidebilmiştik. Aklınızda olsun
Mustafam-elifim Yagiztos Alanya green garden otel çok güzel çocuk havuzu ayrı ayrı büyükler için havuz var tek havuz değil o güzel iki üç tane havuz var hemen denizin kenarı artı otel odasında kalmazsanız otel bahçesi içinde kendinize ait ev tipi odalar var yemekler mükemmel ve ikindin aparatif geçse çorba var ekstra olarak
Yagiztos Mustafam-elifim alanyaya geçen yaz gttik çook güzeldi denizi tekrar isterim gtmek oralara aklımda olsun teşekkürler 🌼
momys305 Yagiztos ben manavgatta yasiyorum crystal, hane ve dream worldleri önerebilirim. Tabi bütçeniz yüksekse voyage, akra barut, bosphorus otel bunları kesinlilkle tavsiye ederim☺️
Hande-ege Yagiztos biz kaşı eşimle çok severiz. 8 yıla girdik evlilikte tatile gittiğimizde illa ki yolumuz oralara düşer bir şekilde 😊 4-5 defa gittik hoş bebekle daha hiç gitmedik oteller hakkında tam bişey diyemicem bebekle alakalı. Kaldığımız yerlerden Caretta Pansiyonu çok beğenmiştik kahvaltısı da güzeldi personel alakalı sadece odalar küçüktü. Kaş Artemis otel çok güzeldi biraz pahalı zannedersem yetişkin oteli. Clup antiphellos kaş otel de gittiğimiz oteller sıralamasında 3. Olur. Kaş çok romantik denizi de güzel bir yer tabi bebekle dediğim gibi daha gitmedik 😊
Kubrasolmmaz Yagiztos evet ben günlük evde kalmayı tercih ediyoruz daha rahat oluyor ve daha uzun süre uyguna kalabiliyoruz
Hande-ege Yagiztos hiç çocukla gitmediğimizden bişey diyemiyorum. İnşallah en kısa sürede bizde Kaşı bebeğimizle deneyimleriz 😊