Aisemzumram Hiç yaşamadığı gaz problemini yasıyoruz sürekli ellerini bacaklarını sıkıp sıralı şekilde ıkınıyor gibi kendini sıkıyor nprmal mi? Baska bişey mi
Gezginprenses Bizde 3 ay 19 günlüğüz bizde de aynı halbuki gazını çıkarıyor. Bana oyun yapıyor gibi geliyor bazen ııııııııı yapıp gülüyor 😊
Aisemzumram Gezginprenses seninki de kendini sıkıp kollarını bacaklarını kaldırıp kasıyor mu canım böyle 5 er sn aralıklarla
Gezginprenses Aisemzumram aynen canım ilk yaptığında ben kakasını mı yapamıyor diye düşündüm yağla baya masaj yaptım. Ama kakasını yaptıktan sonrada aynen devam etti.
Tugbacure Aisemzumram ya çok gazlı bir bebek değildi ağlardı çıkarırdı çıkarmasa da bir şekil de uyurdu şu an ıkınıyo ayaklarını kaldırıp meme de ağlıyor. gazını çıkarmaya çalışıyor ve sadece meme de uyumaya başladı diğer türlü hep ıkınıyor uyutmuyor kendini
Aisemzumram Gezginprenses canım instagramdan bana ulaşır mısun aminecvs06 ben biraz korktum bu durumsan kasılmagibi sama bi video atıcam öylr mi bi bakae mısun