Melikeumut2123 4 aylık bebeğimde bugün kakasında kan vardı Dr süt alerjisi olabilir dedi kaka testi istedi süt alerjisi olan anneler yardımcı olabilirler i
Yalin Melikeumut2123 evet büyük ihtimalle süt alerjiniz var, sen diyet yapıcaksın bi süre, diyetini bozmaman çok önemli yoksa başa sararsın, süresi belli olmaz dilerim hızla atlatır kuzu. Ben 2.ayımızdan beri diyetteyim yaklaşık 5 aydır. Çok dikkat ediyorum tekrarlamadı kan, biraz sabır ve dikkat ediceksin varsa annesii
Shylkyc Melikeumut2123 kabızlığınızda varmıydı acaba? Bizim doktorumuzda süregelen kabızlık alerji işareti olabilir dedi. 3 güne bir kendim zeytinyağıyla uyarıyorum.
Zeysars Melikeumut2123 bizde de var alerji doktoruna gittim test yapmadı yüzünde lekeler gaz kakası mukusluydu en son da kan geldiği için emin olduk. Kilo alımı da çok azdı. 1 ay diyet yaptım sonra 2 ay diyeti açtım kontrole gittik sadece peynir ve yoğurt ye dedi sadece süt içmiyorum sütlü tatlılar da yemiyorum. Kek pasta falan yiyorum eskisi gibi belirtiler yok sadece kaka mukuslu kilo alımı da iyi 4.buçuk aylıkken ek gıdaya başla dedi ama ben 5 ayda başladım havuç kabak patates verdim tek tek. 6.ayda da yoğurt deneyeceğiz
Melikeumut2123 Yalin peki başka belirtileri varmı sadece kaka testinden çıkıyor mu? Benim kızım zaten kolik 🙈 neler yememe gerekir?
Yalin Melikeumut2123 bizde kanlı ve mukuslu kaka vardı, evet kakadan çıktı. Süt ve süt ürünleri. Bazen ambalaj okumak lazım hatta. Süt, yoğurt, tereyağ, kefir, krema, peynir, içinde peynir altı suyu olan gıdalar...
Melikeumut2123 Yalin çok teşekkür ederim bende bundan sonra dikkat ederim eğer öyleyse zaten kolik annesi olmak çok zordu şimdi birde bu olursa iyice yandık. Onun canısağolsun herşey yapılır
MaselS Melikeumut2123 benimde kızımda inek sütü alerjisi olabilir dedi doktorumuz daha 46 günlük bizde kanda kaka değilde çok kusuyo , kilo alımında sıkıntı yok ama yüzümüzde egzama var😕şuan diyet önermedi bebelac golü thickener deniyorum kusup kusmamasına göre diyet vericek 😕