Bebek saglikliysa yaşar. Ben ikinci evladımı kaybettim ne yazikki.fitiller iğneler haplar.3 ay dayanabildi rutin kontrole diye gidip kalbinin atmadığını öğrenmek çok zordu😔 üçüncü çocuğum kizimda ise başıma gelmeyen kalmadı.10 haftaya kadar herşey yolunda giderken bir gün sofradan kalktım esofmanima kadar kan içinde kaldım. Aglarak eşimi aradim bebeği düşürdüm diye doktoruma da aynı şekilde.gel önce bir bebeğe bakalım dedi inanılmaz bir şekilde kanım boşaldı ama kızım yaşıyordu iğne vurdu progestanlar dayadı o gün kanamam durdu ertesi gün durmadan akti kanım iç çamaşırıni bırakın pantolonlar kan içinde kalıyordu pedler almıyordu hastaneye yatisim oldu 5 şişe serum iğneler bir yandan. Sonra başka doktora gitmeye başladım kanamanın sebebini bulamıyordu doktor ve içim çok huzursuzdu. İkinci gittiğim doktor iç kanama geçirdiğimi bebeğimin alttan ve üstten plesantasinin ayrılmaya başladığını söyledi. Ümidimizi yitirmeyelim ama seni riske attığı bir an olursa malesef gebeligi sonlandiracagiz dedi.19 haftam kanamalı lekelenmeli avuclarca ilaçlı bol serumlu bol iğneli geçti.19.haftamda doktorumun kurtuldunuz gözünüz aydın dediği gün hastaneden çıkıp taksiye bindim taksiye araba çarptı.ayaklarimla çıktığım hastaneye ambulansla geri geldim. Yüreğimiz ağzımızda bir 37 hafta geçirdik tüm bu yaşanan kötü olaylarin ardından rutin kontrole diye gidip doğum yaptığımi öğrendim hamdolsun kızımı sağlıkla kucağıma alıp çıktım şimdi 22 aylık oldu kızım Rabbim bagislasin