Tweetyy Delirecegimmmm her sabah bebegimin üstü çiş. 13 aylık. Sleepy pişik yapiyor, mofix sızdırıyor, Prima ve prima premium çare sızdırıyor, minies sızdırıyor. 10 kg bebeğim 4-5-6 no hepsini denedim özellikle Primada. Ev bez doldu üstüme çözüm atın 😂🥲
lceLady Tweetyy bizde aynı sorun 1 yasından beri var 19 aylıgız. En son sımdı şok marketten bebem natural aldık 1 haftadır hiç sızdırma yaşamadık
mmerwe Tweetyy benim kızımın da ön kısmı yani göbek kısmı çişli uyanıyordu bazen. Geceleri hep Prima premium care kullandım. Çareyi şöyle buldum. Kızım yüz üstü yatmayı çok seviyor ve gece bezi bağlarken bezin ön kısmını göbek deliğinin üstüne kadar çekip öyle bağladım veee kesin çözüm 😊
Tweetyy Tweetyy sanki yarım lt çiş var bezi öyle ağır oluyor bezler napsin diyeceğim de ben napcam 🥲😂
Tweetyy aylinpala hepsi külot bez evdekilerin 🥲 külot mu sızdırıyor acaba diye cırtli aldım yok onlarda sızdırıyor
Tweetyy lceLady onu denemedim hiç alayım ondanda. Kalıbı nasıl? Minies Prima falan tam kalıp ama sleepy küçük
lceLady Tweetyy Kalıb iyi tam geldi 19 aylık 12 kg’yuz 6 no aldım büyük bile geldi. Bir dahakine 5 no alıcam. Bende cok bez değiştim bıktım artık en son tuvalet eğitimi vermeye calıstım ama onada yanaşmıyor. Bebem natural şu an için iyi hiç sızdırmadık
Tweetyy mmerwe şu an elimdekilerin hepsi Prima ama külot bez🙈 valla onuda denedim büyük bez takıp karnının üstüne kadar çektim yine çıktı yine çıktı. Benimki mi çok çiş yapiyo acaba 😂
Tweetyy lceLady mutlaka deneyeceğim inşallah çözüm olur çok zor böyle ya. Tuvalet eğitimi oy oy daha oralara geleceğiz dimi 🥲😂🙈
Tweetyy Kayrass alerji pişik yapıyor ya sleepy. Bı 20 günlükken falan denedik pişik olmuştu tekrar denedim geçenlerde kıpkırmızı oldu hemen bıraktım
mmerwe Tweetyy büyük bez de sızdırır. Kilosuna uygun olanı deneyin bence. Sizin için çözüm gece bez değiştirmek gibi duruyor 😊
Tweetyy honeyybee_ bı ara kullandım ama o dönem hiç böyle bı sizdirma sorunumuz yoktu. Deneyeyim bari onuda tekrar
_YanakReisinAnnesii Tweetyy molfix 5 sızdırıyorsa 5+(plus) olanı deneyin 😂 biz böyle çözdük sızdırma işini, plus da bazen sızdırsa da 5 gibi komple çişi dışına taşırmıyor .
Findiks Sleepy 5 külot bez kullanıyorum. Gündüz sizdirmiyor gece sizdiriyorm bende cırtlı 6 takıyorum sızdırma yapmadı. Külot bezlerin kalıbı daha küçük gibi
Sibel3455 Tweetyy istanbuldaysanız Anadolu yakasında hakmar Market var ben onun bezini kullanıyorum adı confy bebeğim 10buçuk aylık 10kg hiç sızdırma yaşamadık 5 numara kullanıyorum