mhdmraa Yoğurt alerji yapmıştı 3 hafta vermedim bugün tekrar denedim yine alerji yaptı bundan sonra hiç süt ürünü tüketemeyecek miyiz yoksa birkaç ay sonra falan düzeliyor mu bilgisi olan var mı
Lilybaby mhdmraa sanırım 2 yaşından sonra geçiyormuş ama yine de doktora danışarak ilerleyin sürekli deneme yapmayın
Kuzey03 mhdmraa oğlumun yumurta alerjisi bir buçuk yaşında geçti ikinci cocugumdada çıktı 4 aylık oda şuan zor bi durum alerji diyeti
Betelgeuse_ mhdmraa her ay az miktarda deneyip bakin bence. Iki yasina kadar yiyemez diye kestirip atmayin her bebek ve her alerji farklidir. Kimininki iki yil sonra gecer kimininki iki ay sonra
Esmalinam Kuzey03 alerji diyetinde ne verdiniz bizde süt ürünleri yasak besin alerjiside var reflü var ne yedireceğimi bilmiyorum
Kuzey03 mhdmraa yani benim yedikelrm ona geçiyor emzirdiğim için yüzü kızarıyor hep büyük oğlum memeden kestikden sonra oda yiyemedi yumurtalı hiç bişey bir süre
Poyraz48 mhdmraa alerji yapan yiyeceğe 3 ay diyet yaparak bebeğinizin bedenine o besini unutturmalisiniz. Bu zaman diliminde içeriğinde o besin olan yiyecekleri de kesinlikle tüketmeyin dikkat edin. 3 ay geçtikten sonra tekrar 3 gün kuralı ile tadım yaparak deneyebilirsiniz.
mhdmraa Poyraz48 ben tükettiğimde hiç sorun yaşamadık hala daha yaşamıyoruz kendisi tadim yaparken alerji oldu sadece
OnderArasinAnnesi mhdmraa şimdiye kadar emziriyormuydunuz ve emzirirken bebeğinizin bağırsak tepkisi yada egzamasj yada huzursuzluk vs durumu var mıydı acaba
mhdmraa OnderArasinAnnesi evet 7 aydır emziriyorum bu zamana kadar bir sey olmadı hep de süt ürünü tüketirim
Poyraz48 mhdmraa bazen bu şekilde farklılıklar olabiliyor benzerini tavukta ben yasiyotum oğlumla. Siz yine de çocuk alerji Dr gidin isterseniz. Ancak alerjide 3 ay ara verilmesi gerek bu önemli.