babymiracle Bebeğim 8 aylık otururken halıda arkasına doğru düştü şişlik morarma yok normal şuan yedi içti oynuyo ama çok korkuyorum bişey olur mu diye ya🥺
[silindi] babymiracle valla düşmeyen bebek yoktur ya tabii ki kötü sonuçları olabilir ama çok düşünmeyin bunun üzerine bence takip edin çocuğunuZu. Daha çok düşecek😕😕
Elifkc babymiracle ah ah bizimkide ayaklanmaya başladı 9aylik habire düşüyor. Dikkat et yine de kusma, göz kayması sana farklı gelen hareketleri olacak mı gözlemle. Yüksek değil tabiki birşey olmaz belki ama yine de dikkat et geçmiş olsun 🙏
Mimoza-kizim babymiracle benim kizim hep dusuyo 😂😂 cok yuksekten dusmedigi surece genelde herhangi hi sorun olmuyor ama tabi gozlemlemekte fayda var 🥰 masallah keyfide yerindeymis allahim korusun 🥰
Glsm45 Gün boyu ⅘ kez düşüyor benim ki engel olunamıyor.sorun olacağını sanmıyorum takip edin yinede ama normal bi süreç
babymiracle Elifkc 6 saat falan geçti gülüyor yemeğini falan yedi kusması gözde kayma falan olmadı biraz ağladı sonra sustu ama korkuyo insan
Elifkc babymiracle kız 6saat olduysa biseyi yoktur. İlk 2saat çok önemli. Çocuk düştugunde ilk iki saat uyutmayin diyorlar hatta. Birşeyi yoktur korkma