BenMathilda gibicibicis doktor reçete etti ise oluyor. Zaten pediatrik şurup Diğer mavi kutulu aferinde de var öyle bi ibare ama 6 aylıktan sonra dahi doktorlar reçete ediyor Kendiniz aldıysanız doktor yazmadan, o zaman bilemicem ama
gibicibicis Prospektüste 6 yaş altı olmaz diyor eczacı olur demiş şüphede kaldım olmuyorsa değiştireceğiz
gibicibicis BenMathilda doktor yazmadı şu an hastaneye götüremeyeceğim için doktorun daha önceden yazdığı aferini al dedim eşime mavi kutu olanı ama eczacı bu daha etkili diye plus vermiş bir ölçek demiş eşimde sağ olsun başka bilgi almamış beni aramakta aklına gelmemiş kala kaldım şimdi versem mi vermesem mi diye teşekkür ederim cevabınız için
Minikece2020 O biraz ağır benim 7 yasinda kizim ona yazıyorlar doktorlar.2 yaşındaki kizima normalini yazıyorlar.
gibicibicis Minikece2020 çekine çekine verdim nerdeyse 2 saat oldu aslında çok bişeyi yok burnu tıkalı rahatsız oluyor sprey sıktırmıyor bademcikleri biraz şişmiş burnundan bu kadar huysuzluk yapmasa vermeyecektim günde bikaç gün günde bir ölçek versem yeter heralde