MasalTekin Selammm,, dogum sonrasi kilolardan nasıl kurtuldunuz, 50 gunluguz, ama benim gobegim hala var, 20 kilo almıştım doğumda, 11 kilosunu vermişim, nasıl vercez, gobegim çok var 😄
Feyzosumunannesi MasalTekin 8 aylik ve 9 kilo fazlam hala gitmedi diyetteyim 10 gün oldu ama 1 kilo bile gtmedi
Senanurkmrc MasalTekin korse tayt giyebilirsin canım. Korse zor oluyor üst üste ama tayt olunca daha kolaydı benim için
Deletedmom_48 MasalTekin ben doğumdan sonra kilo alanlardanım 8kiloyu doğurduktan sonra hızlı bi şekilde aldım baktım kalıcı oldu gittikce alıyorum bi dur demek lazım deyip bunhafta başladım diyete:)ama sizin için daha erken tabi yediğinize içtiğinize dikkat edin korse kullanın ama en önemlisi öncelik bi bebeğinizin keyfini çıkarın kilo bu verilir takmayın bu kadar derim:)daha vücudunuz yeni yeni toparlanır
Pare66 21 aydan selamlar göbek fenaaaaaa normal dogum olmasina ragmen gitmiyor. Elalem zayiflar ben tam tersi şiştim poffffffff 65-66 kilo nedir yahuu
Mkke Benim de 50 gün oldu ve 10 kilo fazlam var göbegimle birlikte.. tatlıyı krsmeyi denedim ama 2 gündür fena halde tatlıya düstüm devam ettiremedim leslie ve şekersiz beslenme yapmayı denicem umarım kalıcı olmaz bu göbek..
Ebrarbusraa Benimde 54 günlük oldu bebeğim hamilelik boyunca 7 kilo aldım doğumdan sonra da bir hafta içinde 9 kilo verdim 61 le başlayıp şimdi de 59 kiloyum ama göbek var göbek eritmek için önerebileceğiniz birşey var mı bitki olur korse demeyin korse takıyorum gitmiyor zorunlu sezeryanla oldu doğum