Burcu14-06 Arkadaşlar bugün doktora gittik bebeğim 7.5 aylık kilosu 10.500 kg cikti.Doktor bu çocuk obez olur böyle dedi moralim bozuldu.sizce çok mu aşırı kilosu doktor abartıyor olabilir mi.mama değil. Anne sütü alıyo
Deryaaaaaaaq1 Burcu14-06 bizim de kilomuz fazla anne sütü alan bebek obez olmaz demişti doktorumuz zaten o emeklesin yürüsün hepsi gidecek
yamans Burcu14-06 benim bebeğim de 2 aylık 6850 kilo ama doktorumuz sadece amne sütüyse aynen devam dedi 😅
AyMeh Burcu14-06 selam kizlar.Canim benim kizim 5 ay 11 gunluk 9 kilo yarim…Doktorum obrz falan hic birsey soylemedi bana.hayir.qayetde iyi..internetde doktorlar ayina gore kq si haqda soylemisler.ayina gore iyi.senin doktorun nasil oyle soylediki.?
Burcu14-06 Deryaaaaaaaq1 teşekkür ederim arkadaşım valla ne bilim moralimi bozdu doktor korktum bende çağın hastalığı obezite olunca
Burcu14-06 AyMeh valla cnm bu gidisle degistircem galiba doktoru yok yere insanin kafasinda soru isareti birakiyo
Maco_44 Burcu14-06 Bende çok doktor değiştirdim. Gerçekten herkez kafasına göre ya. Bebeğim 4 ay 15 günlük. Benimde bazen morelimi bzouyorlar bence eğer ciddi bişey yoksa bir bebeğin en iyi doktoru annesidir bana göre🤷♀️
Maco_44 Burcu14-06 Merak etmeyin hiçte fazla değil😅 Benim bebeğimde çok az kilo alıyor bende onu dert ediyorum. Ayrıca diş çıkarma döneminde çocuklar aşırı kilo veriyor. Bence böyle devam. Anne sütü ise dahada iyi bence maşallah kimseye söylemeyin🧿🧿
Burcu14-06 Maco_44 Maco_44 valla bizde çok değistirdik ama hiç gönlüme göre bulamadım sükür bi sıkıntısı yok ama işte doktor diyince bende kafama takıldı
yamans Neslihann35 ya biraz genetik böyle şeyler. Bende iri bebekmişim çocuğum da bana benziyor. Doktor olumsuz bir şey demiyorsa canınızı sıkmayın
Kuzeymomss Burcu14-06 kuzenimin oğlu 8.5 yada 9 aylıkken 13 kiloydu. Doktoru sadece ek gıdada biraz yavaş gidin demiş