Annelice488 Kızlar benim hamilelikte saçlarım resmen coşmuştu ve çok uzamıştı ben bunu kullandığım multivitaminlere bağlıyorum şuanda saçımı uzatmak istiyorum acaba multivitamin kullansam işe yarar mı şimdide
Sontvbukucu Annelice488 aslan yelesi gibiydi. Sonra döküldü tabii. Vitamin kullandim ben doktorum perfectil vermisti emziriyorum. Kullanılıyor bir sorun yok.
yagmuraltintas Annelice488 kullanabilirsin ama hamilelikte östrojen hormon seviyesi artar saçın uzaması hızlanır ve dökülmesi azalır ancak hamilelik sonrası hormonlar normal seviyeye düşeceği için saç dökülmesi olayı başlar saçlar eskisi kadar çabuk uzamaz
Minnacksevdack Annelice488 mükemmeldi valla 😂 doğumdan sonra da kel kalacağım sandım öyle bir dökülme. Şimdi azaldı çok şükür 🌸
Merveeofs Annelice488 acayip uzanmıştı oysaki normalde çok geç uzar saçlarım. Doğumdan sonra 3.ayda falan deli gibi dökülmeye başladı sonra gittim omzuma kadar kısalttım zaten
Annelice488 Sontvbukucu benim dökülme olmadı hiç aynı saçım öyle kaldı ben açtırınca yandı kendim yaptım yani 😢
Annelice488 yagmuraltintas benim hiç dökülme olmadı uzamasıda devam ediyordu ama ben açtırınca siyahtan yandı saçım
Sontvbukucu Annelice488 kac aylik bebek su an dokulme olmaması çok zor hormonlardan dolayı. Ama oyle bir durumda hem içten hem dıştan saci beslemeniz gerekir.
yagmuraltintas Annelice488 hı onu bilmiyorum ama benim 3. Ay da başladı hafif hafif hamilelikte parlayan ve belime kadar gelen saçlarım vardı hala belime kadar geliyor gerçi de şuan yavaşladı yani ve eskisi kadar bakımlı ve parlak durmuyor doktoruma sorduğumda östrojen seviyesiyle alakalı demişti
Deletedmom_875 Nerdeyse belime geliyordu ama çok yoruyordu beni ve çok terletiyordu temmuzda doğum yaptığım için. Doğumdan 20 gün sonra omuzlarimin aşağısında kestirdim şu anda da çok dökülüyor çok pişmanım 😪
Annelice488 Deletedmom_875 benim tek sıkıntım ensemde kestitmek zorunda kaldım dökülmem yok şükür popomun altındaydı saçım
Sontvbukucu Annelice488 içten ben perfectil vitamin kullanmıştım. Dıştan ise saçınız yanıksa keratin içeren bakim maskesi kullanabilirsiniz.