-Deniz_ Bebegim 11 ay 12 günlük oldu hala olmadım ilk cocugumda da 1 sene olmamıştım bundada az kaldı bakalim önümüzde ki ay olacak mıyım? Tek fark 2-3 aydır belirtiler var karın alt tarafında agrı asabiyet gibi …
ElifDogu Balkuupu bizde de durumlar aynı bir kere oldum hala olmadım sene olacak bu hafta randevum var , aktif emziren annelerde gecikmeler için normal diyor doktorum.
Fatosef Balkuupu oğlum 18 aylık. Ben daha yeni adet oldum. Normalden uzun sürdü 4 günde biterdi şimdi 7 gunde bitti.
AslanBebeginAnnesi Balkuupu doğumdan bir ay sonra lohusa kanamam bitti sonra biIr ay sonra adet oldum
yabancibiri Balkuupu doğum yapalı 8 ay oldu. 40ım bittiği gibi adet olmaya başladım ama 2-2,5 ayda bir oluyorum. Emziriyorum aynı zamandan onunda etkisi vardır belki
Busegnc Melekii devlet hastanesinde kadın doğum doktorum taktı. Acılı bir yöntem değil zaten regl iken gidiliyor daha kolay takılıyor
Melekii Ben hala olmadım 3 aylık bebeğim var ilkinde hemen olmuştum varmı benim gibi olan ve akıntım oluyor