mercimekmi Merhaba anneler malum üç aylara girdik yarın da kandil gecesi bu yüzden yarın oruç tutmak istiyorum ama sütümün azalmasından da korkuyorum kızım 2 buçuk aylık sizce 1 gün oruç tutsam sütüm azalır mı?
tugbac mercimekmi ben niyetlendim, zaten gün içinde çok az yiyip içiyorum benim için çok bir şey değişmiyor.
sihirbakani mercimekmi ben 3 gündür tutuyorum sütüm normal zamanda zar zor yetiyordu yeni yeni mamaya baslamistim sütüm azaldı biraz günde 2 kere mama takviyesi yaptım ancak öyle doyurbildim.Günler kısa sütünüz normal zamanlarda yetiyorsa 1 gün çokda zorlanmazsiniz.Sadece anne sütü mü alıyor
Kubrasolmmaz mercimekmi ben 2 senedir Ramazan’ı full tuttum oğlum 4 aylıktı hiç azalma olmadı bol yeşilllik hurma incir kurusu yemiştim
ayse1990efe- Bende Merak ediyorum tutmak istiyorum aynı beninde bebeğim 2.5 aylık sütüm gider diye korkuyorum
mercimekmi Kubrasolmmaz emzirmek için kalktım az önce hiç böyle olmazdı ama göğsüm fazla sütten acıyordu rabbim kolaylığını verdi çok şükür inşallah tüm gün sorun yaşamayız @PervinY
PervinY mercimekmi Ramazan için de söylüyorum iftardan sonra dengelerseniz hiç azalma olmaz Bol su içmek önemli.