2.5 yaş biz🙋🏼♀️ tükendim en sevdiği şeyleri bile istemiyor son arka azılar kaldı ben ona bağlıyorum ama bilemiyorum çok çok aşırı su içiyor bide acaba midesini su ile mi dolduruyor demekten kendimi alamıyorum çok güzel bir durum olsada bu. Dr a sordum iyidir iyidir dedi geçiştirdi iştah bi yana şker vs bi suru şey yazıyor bununla ilgili bende buna takmiş durumdaym ben öğle uykusundan kalkınca 200ml ballı süt veriyordum pek sütten yana değilim açıkçası malum.. peynir kefir vs tükettiği için ama istiyordu onu kesince ve atıştırmalıkları tam kalkınca veriyorum öğle uykssundan akşam yemeğine az kala değilde mesafe oluyor baya arada yemekle atıştırmanın işte meyve çerez ne yiyecekse bi nebze düzeldi böylece ama önceden zorlardım yiceksin bak biz yiyoruz aç artık ağzını madem öyle bu yok derdim mesela sevdiği birşey icin bu yaklaşımn yanlş oldğnu bilsemde maalesef…ozmn inada bindirmişti simdi oturuyor bizle oynuyo dağıtıyo bazen döküyo yemicem diyor bağrıyo bi iki hadi annecim diyorum yarım saat mi sürüyor yemek kalkıyoruz madem yemiyceksin biitti yemek saati diyordum bu sefer de agliyordu öyle diyince ama yine yemiyordu sonra bi 15.20 dk sonra kendi istiyordu gelip simdi biliyor boyle olcagni az az olsada sofra kalkmadan yiyor. corba bebekliğnde çok severdi hepsini simdi daha dusunebiliyrmusunz 2.5 yasinda cocuk bebeklik donemini saymiyorum ne yaptiysa daha yeni yeni mercimek ve şehriye icmeye basladi sadece.. bizim cok sınırlı sevdiği şeyler inanın hep kuru şeyler bi yandan su okdr ondan da tuketiyor tabi basta bahsettigim konu vee sulu yemeğe gıcık evet resmen gıcık önceden 1 dilim ekmek banarak yerdi simdi o da yok domates görse içinde bilmiyorm neden tiksniyor gibi yapıyor surat ifadesini ki rendelerim gorunmesin diye bazen digramak gereken bisi olsada .. anlamadım gitti saşknlik icindeyim iste biraz saydıklarımla düzeldi cidden yemeyen cocuk cok zor heleki basta yiyip sonra yemiyorsa anlamlandıramıyor insan bastan istahsız olsa dersin ztn hic yemiyorduu Allahım sabır versin insAllah duzeliyor ama zorlamamk gerekiyor anladım ve ayy unutuyordum sevmediği birsey mi var yada yiyordu simdi mi yemiyor yanii aç elbt yiyecek öğlen atıyorum karnıbahar yaptnız verdiniz yemedi tmm bitti yemk saati aman ac olmasn deyip bi kek verdigim zaman o is bitiyordu iste tıkıyordu.. asla dokunmaz aksama yemege sevsedee… aksam yine k.bahar ozmn yemedi mi ertesi gun öģlenede yine o k.bahar eee yerse… diyor ki kendince yemem lazim aciktim yemezsem yine bu gelecek önüme belli kii.. yani cok karisik yazdim sanki ama insAllah biri iyi gelir sizede biraz biraz boyle boyle astik ama donem donem daha asiri oluyor dedgniz gibii istahszlik nabarsam acmiyor bude yemedi ya mesela yemek aman ac kalmasin deyip ardindan sevdigi bir atistirmalk bisi verince bunu aliskanlil haline geturuyorlar bence ben yemesemde nasil olsa bana bunu verecek yemezsem algisi oldugunu dusunuyorm fimrimce Allah yardimcimiz olsun hepimizin insAllah Sevgiler🌸❤