DilaraMiran Arkadaşlar kabızlık ve gaz yapmayan mama önerir misiniz 3 mama değiştirdim golden goat hipp şuan aptamildeyiz
ElifHaziran2507 DilaraMiran doğduğunda sma ile başladım cevre tavsiyesiyle aptamile geçtim 2 gün aşırı gaz ve kabızlık yaptı tekrar smaya döndüm hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim ama bebekten bebeğe değişiyor mama konusu
Gurbetanne3416 ElifHaziran2507 sma ile aylık kilo alımı nasıl oluyo acaba bizim iki kilo kaybımız var toparlanması gerekiyor
ElifHaziran2507 Gurbetanne3416 1 hafta önceye kadar anne sütüyle mama veriyodum aylık kilo alımları 700-1000 gram aralığındaydi
Kleopatraaaa___ DilaraMiran Aptamil kullandığımız da düzenli kaka yapamıyordu. Bebelac Gold’ a geçtik çok şükür ne gazı oldu ne kabız oldu tavsiye ederim
seherskr DilaraMiran Bebelac Gold 1 daha üstüne tanımam bebeğimin gazı çok rahat çıkıyor çok şükür kabız vs de yapmadı
Rukiye_gnw Sma kullanabilirsiniz benim sütüm olmadığı için kullanıyorum. Kilo alımı güzel aptamilden geçtim yanakları hemen dolmaya başladı gaz sorunumuz yok denilecek kadar az