Sln1010 Bebeğim 14 aylik sadece anne sütü ile beslenmek istiyor ek gıdayı ağzına sokmuyor hiç bir şeyi ıstah açılması için neler yaptınız yardımcı olur musunuz
merve5561 Sln1010 ah ah aynı durumdayız 13 aylik asla yemiyor sadece emiyor basından beri mi böyleydi benim kızım hiç yemedi 6 ayda ek gıdaya başladık 7 aydır uğraşıyorum
aysa_linam04 Salih0544 Sln1010 sütünüzü sağıp yiyeceği çorbanın içine falan koymanızı tavsiye ederim sütünüzün tadını aldığı için bir süre sonra yemeye başlayacaktır
Sln1010 merve5561 aynen hiç yemedi 4 aylıkken emmeyi bıraktı kasım mama yedi ek gıdaya geçtik tam.tersine yemeyi bıraktı sadece memeyle duruyor sütüm de yok yapışık ikiz gibi emip.duruyor doymadıkça ağlıyor ne yapıcaz ya
merve5561 Sln1010 valla ben de bilmiyorum argivit diye bir vitamin aldim 3 gündür veriyorum dr önerisiyle iştah arttırıcı diye bir şey yok biliyorum ama napayım her yolu denicem kac kilo bu arada bebeginiz
Sln1010 merve5561 14 aylik 8 kilo o iştah suruplarindan alamadığım yok ise yaramadı bizde sizinki kaç kilo
Oguzhan Benimde oğlum 15 aylık 6ay dan 9aya kadar ne versem yerdi çok seviniyorum smdi yemiyor. Sadece tarhana çorbası iciuo bende dünden itibaren memeyi biraktirmaya caksiyirdum belki acıkır yemek yer Memeyi çok ısırmaya başladı o yüzden biraktiriuorum en çok aslında
Sln1010 Oguzhan benimki de her emmeden sonra ısırıyor hemsere de 1,5 yaşında ayır o halde dedi çünkü memeye güveniyor ondan yemiyor elimde tabak görünce meme diye bağırıyor tabağı yere atıyor ağlıyor
Sln1010 merve5561 aynı çocuktan bahsediyoruz sanki benim kızım da kaşıkla yemiyor elle yiyo yerse o da genelde eliyle parçalayıp yere atıyor ağzına götürmüyor
nesrincaylali ekimde yazmışsınız daha ama merak ettim düzeldi mi şunan cok büyük sıkıntı çekiyorum anlatıklarınızın aynısını yaşıyoruz çözüm bulabildiniz mi yeme bozukluğuna bağlı aşırı kansızlık oluştu yediremiyorum çıldırmak üzereyim
Sln1010 nesrincaylali hayır canım hala aynı anne sütüyle duruyor bi ara sevindim biseyler yemeye başladı daha sonra diş çıkarmaya başladı yine aynı