Deryaaaaaaaq1 Kızlar diyet yapmak istiyorum ama emziriyorum sütümü etkiler mi ? Kilo aldı başını gidiyor 100 kiloyla doğum yaptım 90 kiloya düştüm şuan 95 e çıktım böyle devam ederse 100 olcam 😂😂 75 le hamile kalmıştım 🥹😞
ikbalkr Deryaaaaaaaq1 etkilemez diyetisyenle kontrollü gidin zaten su içmezsen etkiler oruçta mesela normal diyette çok güzel kilo da verirsin hem de emzirirsin
Dilek_66 Deryaaaaaaaq1 ben de emziriyorum hatta 75 kiloyu görünce başladım daha yeni sekersiz 21 güne .ama gerçekten sımdiden bile haffledigimi hissediyorum canım mutlaka bir yerden başla kendin için
Feyzosumunannesi Deryaaaaaaaq1 9 gundur diyetteyim emziriyorum sadece şekerli yiyecekleri tatli reçel çikolata vs bide hamur işini ekmek filan bıraktım yemiyorum. Porsonlarimi da azalttım bakalım birde byle deneyeceğim
diyetisyenfahriye Deryaaaaaaaq1 Merhaba sevgili anne, ben online çalışan Emziren Anne Diyetisyeniyim. Emzirme döneminde size özel hazırlanan, aç bırakmayan beslenme programları ile kalıcı bir şekilde kilo vermeniz mümkün. Hem de bunu alışkanlık olarak kazanmak da. İsterseniz instagram hesabımdan bana ulaşabilir, paylaşımları takip edebilirsiniz. Çokça sevgiler! https://www.instagram.com/diyetisyenfahriye/
MelikeBade @Deryaaaaaaaq1 diyetisyen emzirdiğin için ona göre diyet listesi uygulayacaktır. Bende yapıyorum diyet sutumude etkilemedi
Prensesim-0109 MelikeBade listenize bakabilir miyim bide kaç kiloyla başladınız diyete sporda yapıyor musunuz
Seydanurr Miniko25 hiç sağlıklı değil yalnız bende bilinçsiz bir şekilde ilk bebeğimde kullandım ve bırakınca fazlasıyla kilo aldım onun yerine diyetisyene gitmek daha mantıklı ikinci bebeğimde diyetisyene gittim bı sure sonra bıraktım hiç kilo almadım