12Ayse Kızlar bebegim çok huysuz dün geceden beri anlamadım neyi var oynuyor 10 dk sonra ağlamaya başlıyor uyuyor 1 saat sonra ağlamaya başlıyor acaba diş mi çıkarıypr anlamıyorum ki 7 aylık
DarkSwan 12Ayse Bağırsaklarında sıkıntı olabilir mi? Benim bebeğimde 7 aylık 2 hafta önce sabaha kadar uyumadık diş zannettik ama fark ettim ki karnı ağrıyor. Gaz çıkartırken deli gibi ağlıyordu.
merveae56 12Ayse diste olabilir canım, belki hasta da olacaktır varsa az calpol verebilirsin doktoruna danisip damarlarına bak Bi şişlik falan var mı farkı yediği bir şey oldu mu onu düşün Bi karnına rahatsızlık verebilir
Mervece0308 12Ayse muhtemel diştir buzluğa dişlik varsa atın sonra verin ya da eline ağzına götürmesi için bişeyler verin duş aldırabilirsiniz iyi gelir
12Ayse DarkSwan gazını kakasını çok rahat bir şekilde yapabiliyor çıkarırken ağlamıyor emmesi ek gıda da veriyorum yemeside iyi
DarkSwan 12Ayse Hmm bilemedim kulak ağrısı olabilir, diş sancısı olabilir belki siz yine bir doktora gözükün isterseniz.
12Ayse DenizinAnnessii agrı kesici verdim kulagına dokunuyorum ağlamıyor elini kullagınada götürmüyor eli genelde hep ağzında
tineanigra 12Ayse diş olabilir o zaman çok huzursuzsa calpol verebilirsiniz. Taze soğan pırasa da verebilirsiniz eline kemirsin ağrısını alır. Bir de ateşini kontrol edin diş ateş de yapabiliyor
tineanigra 12Ayse geçmiş olsun 🙏 inşallah diştir ama böyle devam ederse bi doktora danışmakta fayda var