Mom_Asil Merhaba sevgili anneler. Memnun kaldığınız bebeğinizin rutin takibini yaptırdığınız çocuk doktoru önerilerinizi bekliyorum. Çekmeköy civarı tercihimdir.
Sedakbyk Mom_Asil camlık tıp merkezı huseyın bey bıkac kere gıtmıstım cok ılgılendı Umranıye Afıyet hst gunduz bey de ılgılı bır doktor
hogwarts Mom_Asil Çamlıca Medipol Murat cömert için çok iyi diyorlar. Ataşehir medicana çocuk doktorları da iyi
Aylin_07 Çamlıca erdem hastanesi dr özlem Cantürk mükemmel bir dr tüm hamilelik doğum vs orda oldu çok memnun kaldım çevre hastanelere göre fiyatları iyi bence 7 ay dir oğlumun doktoru ♥️
Ozgeymen58 Çekmeköy civarında hastane fazla yok sayılı o yüzden ümraniye tarafını bakmanı öneririm 😊 çekmeköyde doktor önerisi olan varsa bende beklemedeyim 😊
Mom_Asil Çekmeköy ve çevre ilçelerden memnun kaldığınız çocuk doktoru varsa lütfen önerilerinizi bekliyorum.
miracguzin Çamlıca Medipol Elif Sümeyra Sabancı Birinci. Çok ilgili bir doktor. Ben de Çekmeköyden ona gidiyorum.
Haffuse Ben de cekmekoy deyim, buralarda cok arastirdim,ozel icime sinebilecek hic cocuk doktoru yok ya… Devlet hastanesine goturuyorum…