Ilayssd Bebeğim bir aylık ve sadece silikon göğüs ucu ile emiyor. Bir kaç gündür göğüslerim çok sönük sütüm cok azaldı gibi geliyor bu durumu yaşayan var mı ne yapabilirim stres oluyorum
Gizemkrl Ilayssd bazen genetik oluyor benimde kızım 2 aylık sılıkonla emzırıyorum ve mama desteklıyorum ne yaptysam sutum cogalmıyor caylar, ilaclar, vitamınler ama olmuyor artık takmamaya basladım.Genetik olabiliyor malesef ama size tek önereceğim solgarın b12 si emzıren anneler ıcın ben ne zaman onu ıcsem cogalıyor
Emnedmr Ilayssd bol su önceliğin olsun memelerinin yumuşaması sütun azaldığı anlamina gelmez merak etme her zaman tas gibi olmuyor artirma kismina gelirsek bol su tuket kuru yemiş tahinli helva kefir meyve ve protein agirlikli beslen seker sut yapmaz sekere abanma ama hurma kuru kayisi kuru incir bunlari ye ekstra bestlak damla duzenli kullanimda guzel sut arttırıyor bunlar süt artirimina ve bebegine kilo aldirici seyler inşallah faydasını görürsün benim memeler yer cekimine direnmeye çalışıyor ama sut acisindan fışkırıyor olay memede degil
Sibellettoooo Ilayssd öncelikle aala stres yapma. 1 bol bol ayva hoşafı yap 2 solgar markalı süt arttırıcı ürün var onu kullanabilirsin
Ilayssd ilknurmihra hergün hoşaf içiyorum gunde kac kez tahın helvası tahın pekmez yiyorum yemediğim içmediğim şey kalmadı 5 gündür nerdeyse neden böyle oldu anlamadım
sifirekran_bolkitap Su, bamya, çemen otu, yeşillik, b 12 solgar, bestlak damla, humana çay, hipp anne çayı, rezene, bulgur, tahin ve en önemlisi moral