busrasimay___  Kızlar kızım bir süredir kabız ve alerji için deri testi yaptırdık. Sonucu fotoğrafta ki gibi çıktı. Doktorumuz poposunda da çatlak var dedi ve krem verdi. Kremleri kullanın ama şuan diyet yaptıramam dedi. Negatif dedi. Sizce alerjik durumu var mı?
balgokcem Bizde test yaptırınca böyle işaretlemisti doktorumuz hatırladığım kadarıyla yani Negatif çıktı teste ama yedirince kabariyordu yüzü. Doktorumuz geçmek üzere olduğu için teste negatif çıkmıştır sen bir süre daha gözlemle demişti bana
busrasimay___ balgokcem bizim doktorumuz da kaka da kan yoksa vücutta dökme yoksa ben pozitif diyemem dedi ki hiçbiri de yok. Sadece kabız olması beni tedirgin ediyor. Ama popoda da çatlak var. Krem sayesinde mi yapıyor kakasını anlamış değilim. Ama yumurta yoğurt vs yedirince tekrar kabız oluyor. Sindiremiyor mu ? ondan mı ? diye düşünüyorum ama sindirmeyeceği besinleri tüketmesini sağlamıyordum da. Anlayacağınız kafam karışık
balgokcem busrasimay___ Bence içiniz rahat olsun. Anlattiginiza göre sadece kabızlıktan bu kanıya varmayın. Bizde yüzünde kabarıklık kızarıklık hepsi vardı çok kötüydü Kakada kan vs olmadı bizdede. Ama duyduğum bütün belirtilerde ya dökülme ya kan ya kabarma. Bunlardan illaki birisi oluyor. Sizde öyle bişey yokmuş. inşallah da olmaz Geçmiş olsun canım İçinizi ferah tutun 🌸