Momofprince Selam kızlar. Bebeklerinize/çocuklarınıza ve kendiniz yiyiyor musunuz? Sosyal medyada önüme çıkmıştı pekmezin içinde şeker o kötü hastalığa neden oluyor diye. Bilmiyorum nekadar doğru. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Kavanozda olan keçiboynuzu özü pekmez bozulur mu? Bayadır açık kavanoz(2 ay falan) baktım bi değişiklik yokta bilemedim veriyim mi diye
Nereleregidem Momofprince o kadar çok şey var ki beynim bulanıyor benim de. Cesaret edip pekmez bir kere falan verdim. Organik olduğunu iddia ettiği bir yerden de üzüm özü gibi bir şey aldım ama ağda gibi akmıyor kullanamadim 😔 keçi seysi hakkında bilgim yok maalesef :(
Nereleregidem Momofprince evet bence de akması lazım. Aldığım şeyin üstünde tahin pekmeze katılabilir falan yazıyor ama asla akıcı bir şey değil 😢
Themhrmom Momofprince biz kendimiz yapiyoruz pekmezi agda gibi degil acikcasi o kaynatmakla alakali bence kivami
sifirekran_bolkitap Ben de annemin kendi bahçeaindeki ğzümlerden yaptığını veemeyi düşünüyorum, bir kesim soğuk sıkım olmalı diyor ama benim allacağım paketli soğuk sıkkkm tüm aşamaaını bildiğimden daha iyi olamaz gibi geliyoe