Adhgftjk Diyet arkadaşı bulamıyorum ya hu etrafımdaki herkes gözüme baka baka yiyor e bende yiyorum gelin gariii😥😃
Kereminannesiii Adhgftjk bende online olarak bir diyetisyenle başlayacağım. Emziren anne diyeti olarak 10 kilo fazlam var moralim çok bozuluyor
CizerBirAnne Adhgftjk ayy şu an annemlerdeyim, burada diyet yapamıyorum emzikçisin sen deyip beni şişirdiler resmen 😬 iki hafta sonra eve döneceğim, o zaman katılırım. Diyet listem bile hazır.
Hsb_Mert Kereminannesiii şu an kaç aylık bebeğiniz. Ben de diyetisyenle görüştüm ama bebek 4 ay olmadan uygun değil dedi. Ben emziriyorum şu an.
Kereminannesiii Adhgftjk şansıma artık bir tane buldum bende ayın 31 başlayacak inşallah. Kıyafet almak istemiyorum fotoğraf çekilmek istemiyorum resmen
Deletedmom_48 Adhgftjk ben şuan bi 10günlük diyet kampındayım 2-3kilo versem hafiflemek amacım inceledim şok diyet değil gayet sağlıklı memnun kalırsam size diyetisyeni öneririm:)
Melisimm Birlikte diyet arkadaşı olup motivasyon sağlayalım bende başlıyorum sonra bozuyorum çok sıkıldım artık bu durumdan
Gmzsu Adhgftjk ben bugun başladım bakım kendı capımda 4 aylık emzırıyorum arkadas lıstesını attı bende nette bulmuştum bakalım bır ıkı haft böle idare edımde dıyetısyene gıdecegım
Alse35 Adhgftjk bugün başladım ben de ☺️ Online alıyorum hayırlısıyla bi 15 kg versem eski Halime dönebilsem 🤲🏼🤗
Ayse33mehmet Kereminannesiii canim ben 4 hafta gittim her hafta yag olcumu yapti farklı liste verdi uyabilsen guzel kilo vereceksin ama ben sıkıldım bi ayin sonunda biraktim maalesef