gnsulker-54 Sağlık ocağı vegaferon damla verdi demir ilacı için kullanmalıymiyim sizce?içinde paraben varmış galiba onun yerine ne kullanıyorsunuz sizler yardımcı olur musunuz?
Ikizannesi06 gnsulker-54 vermeyin derim ikizlerimde alerji yaptı başka marka deneyin ben alerji yaptı diye hiçbirni vermedim şuan 6 ay 8 günlükler yarın tekrar alıp denicem
Sedaalya gnsulker-54 içeriği temiz değil ne yazık kii. Fermix kullanıyoruz biz şuan. Ocean çok kullanılan bir marka içerikleri temiz en azından
buse6549 gnsulker-54 onu kullanmayın bence. Bestiron kullandık biz iki farklı doktorumuz da bestiron önermişti araştırabilirsiniz ❤️
gnsulker-54 Sedaalya doktora sormak gerekiyormu kafama göremi alayım.icerikleri temiz değilse sağlık ocağındaki hemşireler neden veriyorki bunu madem anlamış degilim
Sedaalya gnsulker-54 sağlık ocağı vermek zorunda devlet veriyor çünkü ama bizim sağlık ocağında ki hemşiremiz imkanın varsa eğer temiz içerikli bir ürün al bunu kullanma demişti mesela. İlaç içinde doktorunuza sorun tabii. Ama genellikle bu markalar kullanıldığı için yazdım nasıl arzu ederseniz 🤗