Mehtapdemirci Merhaba anneler 25 gün önce normal dogum yaptim dikişlerim iyilesmedi tam olarak doktor dikişlerin ipleri kendiliğinden ericegini soyledi sizler kaç haftada tamamen iyileştiniz
Deletedmom_38 Mehtapdemirci 1 ay sonra tam iyileştim dikişlerim öyle eridi sürekli batikon ve kurutma makinesini kullanmıştım tabi o zamanlarda dikişlerimde hafif açılma vardı
35lavanta Mehtapdemirci 23 günde ip düşmüştü tek dikiş olmasına ramen benim ödemim vardı tam olarak toparlamam 1 ayı biraz geçti
Merve_ada71 Mehtapdemirci 15 gün geçti dikiş ipleri ama tam anlamıyla 1 buçuk ayda iyileştim bı de üstüne enfeksiyon oldum doktor kontrolüne zamanında gidemedim epey bı sıkıntım oldu ama sonrasında sıkıntım olmadi
Mehtapdemirci Deletedmom_38 bende de açılma oldu tekrar dikiş atildi birde şuanda dikiş iperim gevşemiş gibi dışarı çıkıyor icte olanlar beni rahatsiz ettigi icin cikan kısımları kesiyorum bi sıkıntı olur mu bilmiyorum ama
Melis1706 Mehtapdemirci batikonla ask yasiyordum resmen benim 1 ayi bulmadan erimisti icten 2 kucuk dikisik var