Sevdegulum Merhaba arkadaşlar 12 yaş kızım için akıllı saat almak istiyorum ama kullananlar var mı alırken nelere dikkat etmem lazım kullanıp memnun kaldığınız marka model varsa yardımcı olursanız sevinirim
inciglms Sevdegulum merhaba bende oğluma aldim trendyol dan özellikleri falan çok iyi yarın gelir heralde kargoda hala
Alya-Sena Sevdegulum bende 11 yasndaki kizima bakiyorum. Teknosada vardi indirimde cogu ozellik var icinde simkart goruntulu gorusme gps filan
inciglms Sevdegulum noriyen markası ortam dinleme var sesli görüşme var ses atma var ortamın fotoğrafını alabiliyorum o an neredeyse cocuk gprs takibi var zaten guveli bölge var belirlediğimiz alan dışına cikarsa uyarı aliyosunz ders modu var vs vs
Sevdegulum inciglms bu özellikler baktığım tüm cihazlarda var görünüyor ama karar veremedim bazıları satış sonrası satıcı sorunlarından şikayetçi
inciglms Sevdegulum yani gelsin bakacağız beğenmezsek iade zaten o zmn gidip direk media mark den falan alabilirsinz ben zaten yorumlarin çoğunu okudum en memnun kalınan da karar kıldım o şekilde de bakabilirsiniz
Sevdegulum inciglms kart takınca bazı firmalar iade almiyormus galiba takmadan nasıl kontrol edilir bilemedim de
Sevdegulum Alya-Sena çiçek sepetindendi ama iptal ettim hat takılmıyormus 🙁🙁 gözden kaçırmışım tekrar arayış içindeyim